Industri

Beroende miljö, krav och användningsområde vägleder vi dig att hitta rätt material. Fokus för produkter vi gör för industri är ofta mer praktiska. Vi hjälper dig att navigera för att hitta rätt kemikalieresistens, temperatur- och slagtålighet. Oavsett om det rör sig om maskinskydd, stänkkåpor, pet- eller klämskydd.

Lilja Group arbetar aktivt för att bygga en miljömässig och hållbar verksamhet. Vi är ISO:14001:2015 Certifierade.

Klicka här för att läsa mer om alla material vi arbetar med.

Maskinskydd / Sprängskydd / Petskydd

Vi skräddarsydd skydd för maskiner och industri. Oavsett vilken funktion produkten ska fylla. Med material utifrån behov. Kemikalieresistens, resistens mot mekanisk åverkan och/eller temperaturer. Det kan röra sig om stänkskydd, listskydd, sprängskydd, petskydd eller varningsskyltar. Denna produkt är ett flermomentsbockat maskinskydd i klar PetG.

Akrylrör 80/74

Kapat klart plexirör med fasade kanter. Våra leverantörer har ett stort utbud av plexistavar och -rör.

Kantskydd

Enkla lösningar kan skydda konstruktioner i tuffa miljöer. Här ett exempel på en enkel, tålig och billig lösning. Lätt utbytbar vid skador. Kantskydd med bearbetade kanter. Högdensitets Polyeten.

Makinskydd/Huv

Vi skräddarsydd skydd för maskiner och industri. Oavsett vilken funktion produkten ska fylla. Med material utifrån behov. Kemikalieresistens, resistens mot mekanisk åverkan och/eller temperaturer. Det kan röra sig om stänkskydd, listskydd, sprängskydd, petskydd eller varningsskyltar. Denna produkt är i ett stycke laserskuten och bockad klar PetG. För att klara vibrationer och slag.

Frånluftsdon

Produkt styrd av krav i den miljön den ska fungera i. Vi hjälper dig att hitta rätt plast för jobbet. Här en produkt i en tåligare konstruktionsplast: Polypropen. Kapat rör som limmats på platta.

Skyddskåpa / Akrylskydd

Ett bra exempel där det syns i vilken grad vi kan anpassa en plastprodukt efter den maskinen den ska passa. Oavsett om det rör sig om en, två eller hundra enheter. Skydd för maskin med krav på tålighet i temperatur, stötar och slag. Laserskuren klar PetG som bockats.

Spjut / Upphängning

Svarvade spjut / ”näsa” med gänga för infästning i ställ. Gängad konstruktionsplast.

Förvaringslåda / Plexilåda

Låda med självlåsande konstruktion för dokumentförvaring. Exempel på produkt för pappersförvaring. Laserskuren och bockad PetG för en mer elastisk och slitstark produkt för tuffare miljöer.

Täcklock / Plexilock

Enkelt exempel på produkter som lätt anpassas efter förutsättningar. Laserskuren vit akryl.

Produktdisplay / Plexidisplay

Specialinredning för butik. Här en lösning med upphängnings för produkter samt en utdragbar hylla. En liten möbel för exponering. Höga krav på finish och kvalitet. Klar akryl som laserskurits och limmats. Alla snittytor har flampolerats för bästa klarhet i materialet.

Plexihållare / Dokumentfack

Ordning och reda. Allt är inte skydd. Här ett exempel på hur en kund vill hålla ordning på manualer och instruktionsböcker till maskinerna. Klar akryl som har laserskurits och bockats.

Akrylhuv / Skyddskåpa / Plexihuv

Ett exempel på hur vi kan anpassa skydd efter befintlig maskiner och förutsättningar. Har du behovet av att skapa ett skydd kan vi hjälpa dig med ritningar. Här en skräddarsydd produkt i varmformad akryl med limmade ändbitar.

Intresserad? Kontakta oss

FYLL I DIN E-MAILADRESS ELLER DITT TELEFONNUMMER SÅ KONTAKTAR VI DIG INOM KORT.

Meddelandet skickat! Du måste fylla i fältet!